Personuppgiftspolicy

I enlighet med den nya dataskyddsförordningen, GDPR, kräver uno travel sweden ditt samtycke för att behandla dina personuppgifter.


Utföra korrekt hantering av köp, bokning, konsultation eller utskick av alla typer av resebiljetter. Behandlingen görs för följande ändamål:


Informationen vi behandlar är följande:


namn

Personlig

Data Pass

 Adress

 Telefon

 Mailadress

Personuppgifterna kommer att hanteras i och delas med:


TT:s ekonomi- och faktureringssystem.

Flygbolags bokningssystem.

IATA / BSP för utfärdande av giltiga resehandlingar.

Flygbolagen som är involverade i din bokning.

Försäkringsbolag om du tecknat försäkring.

Programmeringsdataleverantörer

Uno Travels postsystem m.m.

Du kommer före, under och efter din resa för att bli kontaktad av TT.


Kontakten tas för att skicka:


Bekräfta

Mottagande

Resedokument

Information som kan behövas före och efter resan

Information om eventuella inställda flyg eller ändringar av flygtider

Övrig information från berörda flygbolag

Övrig information om ersättning i förekommande fall. försenat flyg

Nyhetsbrev om du anmält dig till det osv.

Personuppgifter kan också behandlas när du kontaktar oss i frågor eller klagomål angående din resa. Vi kommer endast att spara dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att leverera den tjänst du beställt. Du kan när som helst bli ombedd att få dina uppgifter raderade. Observera att vi endast kan radera dina uppgifter om de inte bryter mot annan lagstiftning, såsom bokföringslagen etc. Du kan när som helst begära dina personuppgifter. Observera att vi endast kan korrigera dem i våra system och att TT:s namn inte ändrar namn på till exempel flygbiljetter, det ska göras direkt från flygbolaget eller via vår support. Namnbyte på flygbiljett kan, om möjligt enligt flygbolagets regler, vara förenat med en kostnad.

Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter, vill att de raderas eller rättas, vänligen kontakta oss på info@unotravel.se

Kundsupport dygnet runt

Vi är här för att hjälpa dig, dygnet runt

Anmäl dig till nyhetsbrev

Registrera dig nu och få de bästa semester-och flyg erbjudandena direkt i Inkorgen!

Enkelt & snabb bokning

Sök, jämför och boka dina biljetter till de lägsta priserna.

Multi betalningsalternativ

Välj hur du vill betala för dina bokningar.

Trustly onlinebankbetalningar

Med Trustlys direktbanksbetalning online går betalningarna direkt från konto till konto – utan kort, appnedladdning eller krav på registrering.

Copyright © 2022 Uno Travel Sweden AB All Rights Reserved.